AQUÍ PODEU DIR LA VOSTRA

12 comentaris:

  1. El dissabte 11 d'agost vam estar a Sant Joan de les Abadesses i la veritat és que ens va agradar molt a tota la família, esperem repetir ven aviat!!!

    ResponElimina
  2. Molt content d'haver participat amb aquest disc, i de formar part de la colla de'n Patxeco, m'ho passo d'allò més bé. Per molts anys.

    ResponElimina
  3. El dissabte passat vam estar a Riumors, vam tenir la sorpresa de veuret tocar amb en Jordi Tonietti, ens va agradar molt i molt, per cert els disc que us vaig comprar als dos ens agraden molt a tota la família!!!! Esperem tornar-vos a veure!!!!
    Felicitats

    ResponElimina
  4. Hola Jordi Patxeco!!

    T'he seguit en varies actuacions i m'ha fet il.lusió que ja tinguis el teu espai a la xarxa, però saps que és el que m'agrada més quan tinc oportunitat de veure't en acció, veure els nens contents, alegres i disfrutant dels jocs que els hi proposes, també de retruc amb els pares i de la gent que gaudeix del que fas, tothom és diverteix.
    Ho fas molt be "Txecuu", de veritat, ens ho passem tant bé que només et vull demanar un favor: Guarda'm un lloc a "la colla", jo també tinc ganes de compartir això tant bonic que fas!

    Un patunàs!!!!(que no vol dir un petò al nas, eh?)

    Eduard

    ResponElimina
  5. Hola Jordi, he vist les fotos de Riumors i m'ha fet molta gràcia perque aquest dia jo estava amb els pares, ens ho vam passar molt bé amb els dos Jordis...

    ResponElimina
  6. Hola Jordi i la colla, sóc la Lola de la revista TOC-TOC.
    He entrat al blog per baixar-me unes fotografies per a la web TOC-TOC i m'he animat a escriure.
    Endavant amb la tasca que feu de dedicació als infants, com d'afortunats són de poder cantar, ballar, jugar i divertir-se amb vosaltres.
    Nosaltres estem aquí per donar-vos suport a tots aquells que us dediqueu a fer feliços els infants.
    També tenim un blog per compartir amb les famílies tot de temes relacionats amb els infants.
    Seguim en contacte i moltes abraçades!

    ResponElimina
  7. Hola Jordi, m'ha fet molta il·lusió veure't al teu blog. La Lola de TOC-TOC no t'havia identificat. Què gran que ets.

    Una abraçada i fins aviat.

    Albert Segado
    www.toctoc.cat

    ResponElimina
  8. ola jordi, m´agradat molt els teus disc, sempre k puc els escoltu en l´hores lliures.un peto den juanjo un antic estudain teu de 6ª.dew

    ResponElimina
  9. hola jordi felicitats estero que to pasis bé.molts felisitats

    ResponElimina
  10. ieeep!
    salutacions des de la vall de ribes!
    amb la ressaca de pardines m'ha costat i tot recordar el teu nom, però me n'he sortit... ara he fet una mica el tafaner: Molt bona feina, hehehe, Endavant les atxes i petoNassos

    ResponElimina
  11. Aquest cap de setmana vaig estar a Boadella, amb els papas i ens ho vam pasar molt bé,... el tronxo em va agradar molt!!! el disc és molt xulo...
    tinc ganes de tornar a ballar amb tu. un petó Alba

    ResponElimina
  12. No tardis a penjar les lletres de les cançons o ja ens les haurem empescat d'alguna manera...
    El CD no té desperdici de ritme i contagia, sobretot, alegria. Però no deixa de ser un sucedani d'una actuació en directe... i en portem unes quantes!
    Anna&Iona

    ResponElimina