PRESENTACIÓ

Hola, companys i companyes. Encetem des d'aquí un lloc on podreu trobar informació de les activitats que realitzem d'animació.Una abraçada i fins aviat

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims en aquesta feina tan ben feta que fas, que feu.... Només la il·lusió que hi poses i hi posen ja no té preu. No deixis mai aquest sommi perquè l'estàs realitzant. Endavant! Jo i R

Anònim ha dit...

Hola Jordi!!!!
Felicitats, sempre una mica mes vell... xD
La Teva Alumna, Iara jiji

vincent ha dit...

Vinga Jordi! moltes felicitats i aprofita aquests dia tan especial!




Vincent Bastide

Anònim ha dit...

Hola,soc en sufian feliçitats per el cumple,est el millór dels profes...
se k tens 37 anys.
!!!!!!!!!!!FELIÇ JORDI!!!!!!!!!!!!!!



$Uf¡@n

Anònim ha dit...

sapigues q per la Jana ets en jordi paquetxo... tot just 2 anys però sàpigues també que els diumenges ens aixequem amb tú i comencem plegats el millor dia de la 7mana... vichino a veure quan ens veiem¡¡¡ 1000 ptonarros i un petit de xocolata

Jordi Patxeco ha dit...

Hola Jana i família, sóc en Jordi i m'alegra saber que els diumenges ens despertem junts!!!
Gràcies. Els vostres comentaris m'ajuden a seguir endavant amb tot plegat

NOTÍCIES

Aquest dissabte passat vaig anar a tocar al barri del PLA DE PALA- SANT PAU de Girona. Organitzava la festa de carnestoltes l'associació de veïns del barri. En Martí Guillamet Jou m'ha enviat un correu explicant que han fet un vídeo de la festa i l'han penjat a la seva pàgina.
Aquí teniu l'enllaç de la pàgina podeu "tafanejar" tot el que fan.
Moltes gràcies per tot.

http://pladepalausantpau.entitatsgi.cat

JA TENIM EL DISC!!!

JA TENIM EL DISC!!!
MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ENS HEU AJUDAT!!!

La Patrícia, en Pau, la Lydia, l'Alba i en Roger!!!

La Patrícia, en Pau, la Lydia, l'Alba i en Roger!!!
A punt de cantar!!!

Les cançons del disc!!!

Les coses no han anat com jo esperava, (pel que fa a penjar les lletres al blog). Si voleu les lletres em podeu enviar un missatge a jordipatxeco@gmail.com, i jo mateix us les enviaré. Sento el retard.
Moltes gràcies per tot !!!

FESTA DELS LECTORS DE CAVALL FORT

El passat 11 i 12 d'octubre es va celebrar a Vic la festa dels lectors de Cavall Fort. Com a cloenda de la festa ens vam trobar alguns animadors per amenitzar-la.Ens ho vam passar molt bé!!! Gràcies als organitzadors i a tots els nens, nenes, pares, mares , àvis, àvies,... que van participar-hi de valent!!!

EL SEGON DISC JA EL TENIM AL FORN

Ja fa uns dies que vam començar a gravar el segon disc, aquest està ple de sorpreses, trobarem el corral del tio Pere, també l'estoig d'en Roger, i moltes altres cançons que esperem us agradin molt.
Ens han ajudat animadors de primera , com en Pep Puigdemont, País de Cotó amb la Glòria i en Faló, País de Xauxa amb en Jaume Moreno, l'Oriol Canals i també l'Eduard Porta que no és animador però que li va tot aquest món de la faràndula,...
Moltes gràcies a tots per compartir amb il.lusió aquest nou disc

MÚSICS

Ja coneixeu en Toni que és el bateria i percussionista de la colla i en Cesc el baixista i veus, un cop més gràcies per implicar-vos en aquest nou projecte, sou molt GRANS.
en aquest disc també hi han participat la Mireia tocant el piano, flauta dolça, flauta travessera i altres, en Martí amb la trompeta i trombó i en Francesc amb guitarres i altres instruments.
Moltes gràcies a tots vosaltres

ARTISTES CONVIDATS

I aquí tenim els artistes de revista, els menuts que han participat cantant amb molta il.lusió,... l'Aina, en Roger, l'Ariadna, la Cèlia, en Jacint, la Maria, la Clara, la Tanit, i la Júlia.
Moltíssimes gràcies per haver-nos regalat aquell moment que va ser molt dolç... Un petonàs per tots.

CARNESTOLTES A VILATENIM

CARNESTOLTES A VILATENIM
Carai "guapos guapos". M'ho vaig passar molt bé gràcies per tot.